Kies je voor OptiSleep dan kies je voor gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap, tegen een eerlijke prijs. De OptiSleep producten vormen de meest comfortabele basis voor een optimale nachtrust. Ad Bouw in Uden is uw OptiSleep dealer.

Optisleep Matrassen

Kies uit een van de drie verschillende Optisleep matrassen. Allen voorzien van 7 comfortzones, afgedekt met HR of Climalatex. Daarnaast de keuze uit soepel, standaard of stevig.
90 dagen omruilgarantie

90 dagen omruilgarantie

Mocht de optisleep matras toch niet aan de wensen voldoen dan kun je de matraskern binnen 90 dagen omruilen. Zo ben je altijd verzekerd van het beste slaapcomfort.

Nog meer ligcomfort?

Kies dan als aanvulling voor een topmatras. Met een topdekmatras verleng je bovendien de levensduur van je matras. Leverbaar in vele afmetingen en in broektopper uitvoering, voor toepassing op een elektrische boxspring. Alle OptiSleep topdekmatrassen zijn uitgevoerd met een luxe, blindgenopte tijk.

Kom proefliggen

Bij Ad Bouw wordt je warm ontvangen met een kop koffie of thee. Geen reden tot haast, wij maken tijd voor je vrij. Samen bekijken we ons aanbod, de verschillende merken en stijlen. Zo leren wij je smaak en je wensen kennen. En geven we je tot slot een persoonlijk advies.
Kom naar de winkel