Bij Ad Bouw heeft u de keuze uit een ruim assortiment boxsprings op maat gemaakt: MyBed. Zo bent u altijd verzekerd van een goede en duurzame aankoop. In het aanbod vindt u een ruime variatie in comfort, prijsklassen en dessins. Zo kiest u niet alleen voor een boxspring dat geheel bij u en uw lichaam past, maar zorgt u er ook voor dat de boxspring goed past bij de rest van uw slaapkamer én in uw budget past. En…. MyBed wordt voor 100% geproduceerd in Nederland.

Speciale Jubileum aanbieding

Speciale Jubileum aanbieding

Een complete boxspring met hoogwaardige MyBed kwaliteit. Uitgerust met comfortabele pocketvering matrassen, HR split-topper en een luxe achterwand. De Boxspring MyBed Jubileum is leverbaar in diverse lengte- en breedtematen. Vanaf 1699 euro!
Meer over de MyBed Jubileum

Luxueuze Boxspring Magnifiek

Luxueuze Boxspring Magnifiek

Een Norma klassieker. In de ruime keuze hoogwaardige, rijke stoffen, de luxe achterwanden en de extra afwerkingsdetails voel je direct het Nederlands vakmanschap. Deze MyBed boxspring wordt geleverd met pocketveringmatrassen, Climalatex split-topper, pocketvering boxsprings en is in diverse lengte- en breedtematen leverbaar. Vanaf 2099 euro!
Meer over de MyBed Magnifiek

Jouw MyBed stel je helemaal zelf samen!

Kies uit de verschillende, hoogwaardige meubelstoffen de stof en kleur van jouw wensen. Stem op deze manier de boxspring helemaal af op je slaapkamerstijl. Kies uit verschillende afmetingen in zowel de lengte en breedte de geschikte maat. De MyBed Boxsprings zijn verkrijgbaar in zowel een vlakke als een elektrische uitvoering voor nóg meer slaapkamercomfort!
Kom naar de winkel