Een goede nachtrust stopt niet bij het juiste bed. Het juiste hoofdkussen, dekbed en beddengoed zorgen samen voor die ultieme slaapervaring en fris en fit ontwaken. Slaapspecialist Ad Bouw in Uden adviseert je graag over het juiste hoofdkussen en dekbed. Met de uitgebreide Optisleep collectie hebben we voor ieder type slaper het juiste hoofdkussen en dekbed in de collectie.

Hoe kies je het juiste dekbed?

Geen makkelijke keuze, daarom adviseren we je graag. Waar de een het vaak warm heeft in bed, heeft de andere persoon het vaak koud. Met het juiste dekbed kunnen we jou een heerlijke nachtrust geven. Want mensen die goed slapen functioneren beter. Dit is te bereiken met een goede keuze van je dekbed. Het assortiment dekbedden is zeer uitgebreid. Voor ieders budget en ieders gewenste kwaliteit kunnen wij je een gepast dekbed adviseren.

Donzen Dekbedden

Zacht, licht in gewicht en soepel. Dons is veerkrachtig en isoleert warmte uitstekend.
De OptiSleep dons dekbedden zijn gevuld met hoogwaardige ganzendons van bijzonder hoge kwaliteit, zijn individueel aanpasbaar met bijvoorbeeld een voetzone en zijn navulbaar.

 

Wollen Dekbedden

Het bijzondere van wol is dat het in de winter warmte isoleert en in de zomer juist weert. Een dekbed voor het hele jaar. Wol bevat van nature lanoline, wat een gunstig effect heeft op de spieren .

Kameelhaar Dekbedden