Bij Ad Bouw in Uden ontdek je een complete AVEK studio met nagenoeg alle modellen. Je kunt dus naar hartenlust uitproberen. Al vele jaren zijn wij fan van dit Oer-Hollandse merk uit Friesland, opgericht in 1927. AVEK levert kwaliteit, maatwerk en vele keuzemogelijkheden en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Je bent van harte welkom bij Ad Bouw in Uden om de AVEK-slaapstudio te bezoeken.

AVEK BOXSPRING NINETY

AVEK BOXSPRING NINETY

Tijdelijke actie met de jubileumboxspring Ninety van Avek:

– Vaste uitvoering 160/180×200/210cm
van €3005,- voor € 2495,-
– Electrische uitvoering 160/180×200/210cm
van €4105,- voor  € 3595,-

Nu tijdelijk met:
– Een extra dik topmatras
– Gratis LED leeslampjes
– Gratis LED in/uitstapverlichting.

Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 euro. Test ‘m in onze slaapstudio.

AVEK BOXSPRING 1927

AVEK BOXSPRING 1927

De Avek Boxspring 1927 is een kwalitatief hoogwaardige bedcombinatie, die met aandacht in de eigen fabriek in Nederland wordt gemaakt. De naam 1927 verwijst naar het oprichtingsjaar van AVEK. Mensen zijn uniek, net als hun wensen. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende bedmaten, achterwanden, poten en stoffen. Afhankelijk van je postuur en voorkeur kies je voor een standaard, stevige of extra stevige matras. Zo creëer je jouw eigen Boxspring 1927 op maat.
AVEK BOXSPRING FIER

AVEK BOXSPRING FIER

In het Fries staat Fier voor ‘ver’. Friesland toont zijn schoonheid in uitgestrekte landschappen en adembenemende vergezichten. De openheid van Friesland vormde een belangrijke inspiratiebron voor Fier. Het gevoel van ruimte en lucht komt in Fier tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie. Het gezonde bedklimaat van Fier draagt bij aan een goede nachtrust en een heerlijk fris ochtendgevoel.
AVEK BOXSPRING SIMMER

AVEK BOXSPRING SIMMER

Ben jij op zoek naar een ultiem ademend bed? Nederlandse zomers met een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Dat is een klimaat waarin je je prettig en ontspannen voelt. Hierop is de Simmer boxspring geïnspireerd. Een Simmer ondersteunt, ventileert, omarmt, en voelt zeer prettig aan.
AVEK BOXSPRING NOFLIK

AVEK BOXSPRING NOFLIK

Weldadig genieten van luxe én comfort op maat. Op een Noflik boxspring slaap je aangenaam en prettig, zoals het Friese woord Noflik al zegt. Gebaseerd op de schoonheid en de rust van het Friese land. In deze luxe boxspring geniet je van een weldadige nachtrust. Geen een bed ligt beter, gegarandeerd.
NIEUW! AVEK STIEL

NIEUW! AVEK STIEL

Stiel is het Friese woord voor staal, en betekent ook ambacht. Beide komen samen in onze beddenlijn Stiel: duurzame bedden met een stalen frame, gemaakt met vakmanschap in onze eigen fabriek. Met de Avek Stiel stel je je eigen bed helemaal naar wens samen. De bijpassende Stiel spiraalbodems en Stiel matrassen staan daarbij garant voor een heerlijke nachtrust.

Dit is AVEK: Kwaliteitsbedden uit Nederland:

Kwaliteitsbedden uit Nederland
De boxsprings van AVEK worden gemaakt in het Friese Surhuisterveen. Deze regio kenmerkt zich door een scherpe ondernemersgeest en een allergie voor pretentieus gebabbel. Dit gebrek aan gebakken lucht is ook terug te vinden in de boxsprings van Avek. Geen gebakken lucht, gewoon lekker slapen voor een goede prijs. Simpeler gaat het niet worden.

Productie in eigen huis
Van AVEK mag je topniveau verwachten. Met de jarenlange kennis en ervaring staan ze voor betrouwbaar slaapcomfort op topniveau. Elk product maken ze met zorg en controleren we voordat het naar de klant gaat. Met een Avek slaapsysteem haal je een betrouwbaar bed op maat in huis, goed voor vele ontspannende nachten.

Alleen het beste is goed genoeg
Als het om slapen gaat, is alleen het beste goed genoeg voor AVEK. Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen, ze vormen de basis van ieder Avek slaapsysteem. Dat is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen ze het comfort en de duurzaamheid van alle boxsprings, matrassen en bedden garanderen.

Kom zelf proefliggen op een AVEK

Kom zelf proefliggen op een AVEK

We zijn niet voor niets zo enthousiast over AVEK. Sinds 1927 maken zij al drie generaties lang bedden, vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen wij met AVEK optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.
Kom langs in de AVEK-studio