Het unieke van Ad Bouw in Uden is dat we jouw AVEK bed helemaal op maat maken. We geven een eerlijk advies op maat en kunnen je alle verschillen laten zien tussen de diverse modellen van AVEK. Je bent van harte welkom in onze AVEK-slaapstudio!

AVEK JUBILEUMBOXSPRING NINETY

Nieuw in de showroom! Heerlijk slapen op de jubileumboxspring Ninety van Avek:
– Vaste uitvoering 180×200/210cm € 2395,-
– Electrische uitvoering 180×200/210cm € 3595,-

Nu met vele extra’s zoals:
– Met een extra dikke topmatras
– Gratis LED leeslampjes
– Gratis LED in/uitstapverlichting.

Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 euro. Test ‘m in onze slaapstudio.

AVEK BOXSPRING SIMMER

AVEK BOXSPRING SIMMER

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.

AVEK BOXSPRING NOFLIK

Weldadig genieten van luxe én comfort op maat. Op een Noflik boxspring slaap je aangenaam en prettig, zoals het Friese woord Noflik al zegt. Gebaseerd op de schoonheid en de rust van het Friese land. In deze luxe boxspring geniet je van een weldadige nachtrust. Geen een bed ligt beter, gegarandeerd.

Dit is AVEK: Kwaliteitsbedden uit Nederland:

Kwaliteitsbedden uit Nederland
De boxsprings van AVEK worden gemaakt in het Friese Surhuisterveen. Deze regio kenmerkt zich door een scherpe ondernemersgeest en een allergie voor pretentieus gebabbel. Dit gebrek aan gebakken lucht is ook terug te vinden in de boxsprings van Avek. Geen gebakken lucht, gewoon lekker slapen voor een goede prijs. Simpeler gaat het niet worden.

Productie in eigen huis
Van AVEK mag je topniveau verwachten. Met de jarenlange kennis en ervaring staan ze voor betrouwbaar slaapcomfort op topniveau. Elk product maken ze met zorg en controleren we voordat het naar de klant gaat. Met een Avek slaapsysteem haal je een betrouwbaar bed op maat in huis, goed voor vele ontspannende nachten.

Alleen het beste is goed genoeg
Als het om slapen gaat, is alleen het beste goed genoeg voor AVEK. Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen, ze vormen de basis van ieder Avek slaapsysteem. Dat is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen ze het comfort en de duurzaamheid van alle boxsprings, matrassen en bedden garanderen.

Kom zelf proefliggen op een AVEK

Kom zelf proefliggen op een AVEK

We zijn niet voor niets zo enthousiast over AVEK. Sinds 1927 maken zij al drie generaties lang bedden, vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen wij met AVEK optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.
Kom langs in de AVEK-studio