AVEK pocketvering matrassen kenmerken zich stuk voor stuk door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Elk matras is verkrijgbaar in verschillende hardheden, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. Zo stel je gemakkelijk jouw persoonlijke pocketvering matras samen die in combinatie met één van onze bedbodems of boxsprings jouw ideale slaapsysteem vormt.

AVEK Ninety matras

Op een Ninety matras slaap je heerlijk comfortabel. Het matras heeft 7 zones in zowel de luxe “innerzone latex” afdeklaag als in de pocketvering. De uitgekiende combinatie van zorgvuldig geselecteerde materialen en deze comfortzones zorgt ervoor dat jouw lichaam op de juiste plekken ondersteuning krijgt. Hierdoor vormt het matras zich optimaal naar jouw lichaamscontouren, waardoor je lekkerder ligt en sneller in slaap valt.
AVEK Bronze matras

AVEK Bronze matras

De Bronze is een matras waar veel mensen zich snel op thuis voelen. Het comfortabele matras is voorzien van een royale 8-slags pocketvering en is met verschillende luxe afdeklagen verkrijgbaar. Daarmee maak je je matras persoonlijk. Zo komt Bronze tegemoet aan vele slaapwensen.

AVEK Prata matras

Houd je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata een goede keus voor je. Je ligt net iets steviger en dankzij 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. Prata is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.
AVEK Ouro matras

AVEK Ouro matras

Onze Ouro is het beste van het beste. Een fris en comfortabel pocketvering matras met de allerbeste pocketkern, afgedekt met een laag ademend Talalay latex naar keuze. De Ouro gaat door deze uiterst goede kwaliteit extra lang mee. Op een Ouro slaap je het lekkerst.

ALLE AVEK POCKETVERING MATRASSEN IN ÉÉN OVERZICHT:

Ook dit is uniek bij AVEK:

Nooit meer koude voeten in bed!

Veel mensen hebben in de herfst en winterperiode last van koude voeten. Dat is niet alleen erg onprettig, maar hindert je ook bij het inslapen. Gelukkig heeft Avek hier een prima oplossing voor. Met de Avek voetverwarming met timerfunctie geniet je van aangenaam warme voeten in bed en tijdens het inslapen. De voetverwarming is optioneel in te bouwen op alle Avek pocketvering matrassen en topmatrassen.

Kom proefliggen

Bij Ad Bouw wordt je warm ontvangen met een kop koffie of thee. Geen reden tot haast, wij maken tijd voor je vrij. Samen bekijken we ons aanbod, de verschillende merken en stijlen. Zo leren wij je smaak en je wensen kennen. En geven we je tot slot een persoonlijk advies.
Kom naar de winkel