WVB_0175_2

Houten Jaloezieën | Haal een natuurlijke warme sfeer in huis

Collectie
De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends. De hout en leder collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten.

Uitvoering
De houten jaloezieën zijn leverbaar in 5 verschillende lamelbreedtes. Namelijk 25mm, 35mm, 50mm, 70mm en 75mm. De 75mm ovale lamel heeft een echte shutterlook maar de eigenschappen van een jaloezie.

Bediening
De jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoorden. De jaloezieën kunnen ook met elektrische bediening worden uitgevoerd.

Accessoires
De jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoorden. Optioneel leverbaar met verschillende kleuren ladderband. Ook in contrasterende kleur leverbaar dat perfect aansluit op uw interieur.

Systemen
De houten jaloezieën worden geleverd met een bovenprofiel dat afgewerkt wordt door een houten sierkoof. Optioneel zijn de jaloezieën leverbaar met een retro systeem.

Toepassing
Houten & lederen jaloezieën geven uw interieur een warme luxe uitstraling. Het is toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke interieurs.

Bezoek showroom:
Kom snel langs in onze showroom in Uden zodat wij u het ruime assortiment houten jaloezieën kunnen tonen. De verschillende materialen, kleuren en opties zorgen ervoor dat u eindeloos kunt variëren.

Naamloos2

Laat je inspireren!
Laat je verrassen wat er allemaal mogelijk is met Houten Jaloezieën! Van strakke, moderne toepassingen tot kleurrijke en in het oog springende uitvoeringen. In de showroom kunnen wij u nog veel meer mogelijkheden laten zien.

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex 2005

Luxaflex

Luxaflex