0919ad46890806b40ab19fb31d5e8399

Duettes | Subtiele controle van warmte en licht

Duette gordijnen zijn dubbel uitgevoerde plisségordijnen. Dus: twee laagjes stof op elkaar gevouwen. Dat maakt dat duette gordijnen vaak in trek zijn omwille van hun isolerende eigenschappen: als een duette ‘gevoerd’ is met een wat dikker stofje, houdt het gordijn het licht tegen, terwijl de uitstraling van binnenuit hetzelfde als die van een plissé is.

Een belangrijk voordeel van duettes  – en dat geldt overigens ook voor plissés – is dat ze heel gemakkelijk voor moeilijke ramen gemonteerd kunnen worden. Voor schuine dakramen bijvoorbeeld.

De mogelijkheden met duette gordijnen zijn enorm gevarieerd. Zo kunt u duettes prachtig combineren met plissé. In onze showroom in Uden vindt u voorbeelden daarvan.

In een oogopslag

  • Warmtewerend, comfort verhogend en energiebesparend
  • Prachtig evenwichtige plooi
  • Optimale verduistering mogelijk
  • Zéér geschikt voor grote ramen, serres en dakramen

Bezoek showroom:
Kom snel langs in onze showroom in Uden zodat wij u het ruime assortiment Duettes kunnen tonen. De verschillende materialen, kleuren en opties zorgen ervoor dat u eindeloos kunt variëren.

Naamloos2

Laat je inspireren!
Laat je verrassen wat er allemaal mogelijk is met Duettes! Van strakke, moderne toepassingen tot kleurrijke en in het oog springende uitvoeringen. In de showroom kunnen wij u nog veel meer mogelijkheden laten zien.

Luxaflex

 

Alexander van Berge - info@alexandervanberge.nl

 

Luxaflex

 

Luxaflex

 

Luxaflex

 

Luxaflex