Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën | Lichtinval en Privacy naar uw wens

Aluminium jaloezieën, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Praktisch en stijlvol, aluminium jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met de collecties aluminium jaloezieën van Luxaflex® & Hansa kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes zoals 25, 50 en 70mm. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur.

In een oogopslag

  • ideaal voor grote oppervlaktes
  • controle over licht en privacy
  • prachtige stoffen, aluminium en pvc

Bezoek showroom:
Kom snel langs in onze showroom in Uden zodat wij u het ruime assortiment Aluminium jaloezieën  kunnen tonen. De verschillende materialen, kleuren en opties zorgen ervoor dat u eindeloos kunt variëren.

Naamloos2

Laat je inspireren!
Laat je verrassen wat er allemaal mogelijk is met Aluminium jaloezieën! Van strakke, moderne toepassingen tot kleurrijke en in het oog springende uitvoeringen. In de showroom kunnen wij u nog veel meer mogelijkheden laten zien.

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex

vb_1398