Voor ieder raam de juiste oplossing met raamdecoratie en zonwering van Ad Bouw

Bij Ad Bouw ontdekt u een enorme collectie Luxaflex & Hansa binnenzonwering en raamdecoratie. Naast de collectie kunt u ook rekenen op een vakkundige montage voor jarenlang gebruiksgemak.

Oneindig variëren
50b915e1e0ad4luxaflex_logo-1Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoratie  speelt hierin een belangrijke rol. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom vindt u in de showroom voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos en van sfeervol tot zakelijk een passende raamdecoratie. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en eigentijdse raamdecoraties.

Op maat gemaakt
De raamdecoratie producten zijn decoratief, functioneel en worden voor u op maat gemaakt. Voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en voor elk budget is er een oplossing te vinden is die in uw plaatje past. Bij Ad Bouw in Uden vindt u een groot assortiment zonwering en raamdecoratie van o.a. Luxaflex, Hansa en Zonnelux.

Deskundig advies
We begrijpen dat het soms niet eenvoudig is om een keuze te maken op het gebied van zonwering wanneer er zo’n grote collectie beschikbaar is. Zeker niet na het zien van de enorme keuze in producten.

Past het wel in uw interieur? Wat is er mogelijk? Wat is er beschikbaar? Allemaal vragen waarmee we u kunnen helpen. Daarom geven wij u graag advies. Bezoek hiervoor de showroom of neem contact met ons op.

Bekijk producten: