Nu elke 5e meter gratis

PVC vloeren bij Ad Bouw

Deze maand elke 5e meter PVC vloer gratis bij onze huiscollectie PVC vloeren. Daarmee creëer je een natuurlijke basis in je interieur en ervaar je jarenlang woonplezier. Nu tijdelijk extra voordelig. Actievoorwaarden van toepassing.

Meer over de collectie PVC vloeren

Ontdek de mogelijkheden

Binnen onze huiscollectie PVC vloeren bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunnen we een PVC vloer in een visgraat, Hongaarse punt, rechte strook of tegelvariant leggen en bieden we keuze tussen verschillende structuren en afwerkingen. Niet om de zoektocht nog ingewikkelder te maken, maar juist om jouw nieuwe PVC vloer exact te laten aansluiten bij je woonwensen.

Plan je winkelbezoek

Meer over PVC vloeren

De voordelen van PVC

Een PVC vloer brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming, gemakkelijk in onderhoud en ontzettend veelzijdig. Stiekem zijn we zelf de grootste liefhebbers.

Meer over PVC vloeren

Legservice van Ad bouw

PVC vloer leggen

Bij het kopen van een nieuwe PVC vloer wil je natuurlijk dat deze super strak wordt gelegd. En precies daarmee hebben onze vakmensen jarenlange ervaring. Zij weten exact hoe ze het beste om kunnen gaan met zaag- en snijwerk, het egaliseren van de vloer en het leggen van een visgraat patroon of Hongaarse punt. Deze montageservice neemt veel werk uit handen en verzekert je van een prachtig resultaat. Mogen we ook bij jou over de vloer komen?

Meer over PVC vloeren leggen

Een warme service

Een (h)echt familiebedrijf

Voel je welkom in onze woonwinkel waar je kennis maakt met de service van een (h)echt familiebedrijf. Kwaliteit en vakmanschap staan voorop en dat gaat hand in hand met een persoonlijke benadering. Met ruim vijfentwintig jaar weten we als geen andere hoe we voor jou een warme thuisbasis kunnen realiseren. Want thuis is immers de plek om jezelf te zijn en je op je gemak te voelen.

Bezoek onze woonwinkel

Meer over PVC visgraat vloeren

Advies en trends

 

Onze klanten vertellen

"We zijn netjes te woord gestaan in de winkel. De vloer is erg netjes en vakkundig gelegd, ik zou mensen zeker adviseren om eens bij jullie binnen te lopen."

Marjo, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor AVEK. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

R, Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauiteul. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk advies

Bij ons voel je je thuis

Een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen en hoge kwaliteit. Daar kan je bij ons op vertrouwen. We kijken met je mee en adviseren over de inrichting, verlichting, aankleding, het kleurgebruik en al het andere wat een interieur écht een thuisgevoel geeft. Een kleine restyling of een compleet nieuw interieur we voegen graag een beetje van ons karakter toe. We leren je woonwensen graag kennen!

Meer advies

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.