Persoonlijk interieuradvies

Interieuradvies naar jouw persoonlijkheid

Bij Ad Bouw gaan we echt samen aan de slag. Geen reden tot haast, wij maken tijd voor je vrij. Samen bekijken we ons ruime aanbod, de verschillende merken en stijlen. Zo leren wij je smaak en je wensen kennen. We brengen graag een persoonlijk advies uit. Passend bij de rest van je interieur en je stijl. Eventueel met kleuradvies.

Over ons

Een warm welkom

Onze geschiedenis gaat terug naar begin jaren ’90. Vanuit de liefde voor interieur opent Ad zijn eigen meubelzaak genaamd Ad Bouw Woonstijl. Een meubelzaak waar vanaf dat moment al kwaliteit voorop staat. En om die kwaliteit te borgen, houdt Ad het liefst de touwtjes in eigen handen. De collectie wordt zelf samengesteld, en montage en bezorging wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Toch staan we ook zeker niet stil. Zo zijn we een aantal keer verhuisd, heeft onze interieurwinkel een totale metamorfose gekregen en heeft zoon Ruben zijn intrede in het bedrijf gemaakt. Eerlijk gezegd zijn we best wel trots.. Op onze woonwinkel waar je kan genieten van maar liefst 3000 m2 woon- en slaapbeleving, het team en onze denkwijze waardoor klanten nog steeds kunnen vertrouwen op echte kwaliteit in de breedste zin van het woord; van advies tot aflevering.

 

Ad + Ruben Bouw

Wij geloven dat je pas echt gelukkig bent in een huis, dat is ingericht met de meubelen die bij jou passen. Een interieur waar jij echt thuiskomt.

Ons team

Leuk om kennis te maken!

Wij zijn team Ad Bouw. Een team vol enthousiasme en passie voor design én vakmanschap. We inspireren graag en maken zo veel mogelijk klanten blij met hun nieuwe interieur. We houden van gezelligheid, een lekker kopje koffie en zijn onderling erg hecht. Met onze werkwijze leren we je kennen, maken we kennis met jouw woonstijl en bekijken we samen wat je mooi vindt. En natuurlijk zorgen we er altijd voor dat alles netjes bezorgd en gemonteerd wordt. Kom je gezellig langs?

Bezoek onze showroom

Ontdek in onze showroom

Geniet nu van maar
liefst 3000 m2 woon-
en slaapinspiratie

Stilstaan is achteruitgaan. In het jaar 2020 heeft Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden een grootse uitbreiding en een ware metamorfose ondergaan. Je geniet er nu van maar liefst 3000 m2 aan woon- en slaapbeleving in de diverse woonstijlen. Trots zijn wij op onze totaal vernieuwde winkel mét wonen, slapen, design, interieuradvies en alles voor vloer en raam onder 1 dak. Uniek in Uden. Kom langs en laat je inspireren!

Bezoek onze showroom

Onze geschiedenis

Hoe het ooit begon

De geschiedenis van Ad Bouw gaat terug naar begin jaren ’90. Ad Bouw begint dan zijn eigen meubelzaak in Uden: Ad Bouw Woonstijl. In iets meer dan 25 jaar tijd heeft Ad Bouw in Uden en omgeving naam gemaakt als bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Nu anno 2021 staat er een eigentijdse woon-en slaapspeciaalzaak waar mensen nog kunnen vertrouwen op echte kwaliteit in de breedste zin van het woord; van advies tot aflevering.

Bezoek onze showroom

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

R,aymond Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauiteul. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.