De geschiedenis van Ad Bouw gaat terug naar begin jaren ’90. Ad Bouw begint dan zijn eigen meubelzaak in Uden: Ad Bouw Woonstijl. In iets meer dan 25 jaar tijd heeft Ad Bouw in Uden en omgeving naam gemaakt als bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Nu anno 2021 staat er een eigentijdse woon-en slaapspeciaalzaak waar mensen nog kunnen vertrouwen op echte kwaliteit in de breedste zin van het woord; van advies tot aflevering.

 

Hoe het ooit begon


1994….het jaar waarin het allemaal begon. Ad Bouw startte zijn eerste meubelzaak nabij het centrum van Uden. Vanuit de liefde voor interieur kregen de mooiste meubels een plekje in de showroom. Een showroom die al gauw verbouwd moest worden om mee te kunnen groeien met het succes van zijn visie. Ad geloofde dat hij zijn klanten het beste aan zich kon binden met de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. En om die kwaliteit te borgen, houdt Ad graag de touwtjes in eigen handen. Niet alleen stelt de familie Bouw de ruime collectie zorgvuldig samen, maar zorgen ze samen met hun team ook voor maatwerkmontage en bezorging. Zo houden ze in alle stappen van het proces grip op de kwaliteit. Dit zorgt tot op de dag van vandaag voor vele tevreden klanten.

De eerste verhuizing


In 2010 opent Ad Bouw na een maandenlange verbouwing een nieuwe woonwinkel op een nog betere zicht locatie, hemelsbreed amper 500 meter van de oude winkel vandaan. De nieuwe locatie was een grote sprong vooruit in zowel uitstraling, naamsbekendheid en ruimte. Aan de entree naar het centrum van Uden bouwt Ad Bouw de naamsbekendheid in rap tempo verder uit. Maar na zeven jaren blijkt op deze plek geen verdere uitbreiding mogelijk. In alle stilte zoeken Ad en inmiddels toegetreden zoon Ruben naar een geschikte plek in Uden waar ze de uitbreidingsplannen verder kunnen vormgeven.

En in 2017 nog eens verhuizen


Onder het motto stilstaan is achteruitgaan, reiken de ambities verder dan de beschikbare ruimte. De stoute schoenen worden aangetrokken en in 2017 wordt een pand aangekocht nabij de woonboulevard van Uden. Een A-locatie met uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. In het najaar van 2017 opent Ad Bouw op deze nieuwe locatie de deuren van een ruimere woon- en slaapbeleveving. Een enorme sprong vooruit voor het familiebedrijf.

Bij Ad Bouw ontdek je een andere collectie dan elders, gegarandeerd!


Ondanks het ruime aanbod, blijft de collectie van Ad Bouw overzichtelijk. We gaan mee in trends en innovaties maar kiezen tegelijk heel bewust voor de persoonlijke benadering. Want meubels koop je voor de lange termijn. Zeker met de kwaliteit die wij bieden. Ondanks dat het bedrijf in al die jaren groter is geworden, het persoonlijke karakter van een familiebedrijf blijft. Het is een van de factoren waardoor wij een succesvolle aanbieder van meubelen, stoffering, vloeren en bedden zijn en blijven.

Geniet nu van maar liefst 3000 m2 woon- en slaapinspiratie


Stilstaan is achteruitgaan. In het jaar 2020 heeft Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden een grootse uitbreiding en een ware metamorfose ondergaan. Je geniet er nu van maar liefst 3000 m2 aan woon- en slaapbeleving in de diverse woonstijlen. Trots zijn wij op onze totaal vernieuwde winkel mét wonen, slapen, design, interieuradvies en alles voor vloer en raam onder 1 dak. Uniek in Uden. Kom langs en laat je inspireren!

Ons geheim?


We heten je van harte welkom om kennis te maken met onze collectie wonen, slapen en design maar ook om kennis te maken met onze enthousiaste mensen met passie voor inrichten! Sinds de oprichting hebben we een team gecreëerd van eerlijke, enthousiaste adviseurs. Ervaar die ervaring. Ze hebben hart voor het vak en zetten graag hun kennis en ervaring in om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor u. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij vinden die maximale service en garantie namelijk niet meer dan normaal.

Time for coffee?

Met meer dan 25 jaar ervaring is Ad Bouw in Uden en omgeving uitgegroeid tot een inspirerende, dienstbare en betrouwbare specialist op het gebied van wonen en slapen! Wij geloven dat je pas echt gelukkig bent in een huis, dat is ingericht met de meubelen die bij jou passen. Een interieur waar jij echt thuiskomt. Wil jij van jouw huis een echt thuis maken? Laat je dan inspireren bij Ad Bouw in Uden.
Kom op de koffie…