De geschiedenis van Ad Bouw gaat terug naar begin jaren ’90. Ad Bouw begint dan zijn eigen meubelzaak in Uden: Ad Bouw Woonstijl. In 25 jaar tijd heeft Ad Bouw in Uden en omgeving naam gemaakt als bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Nu anno 2018 staat er een eigentijdse woon-en slaapspeciaalzaak waar mensen nog kunnen vertrouwen op echte kwaliteit in de breedste zin van het woord; van advies tot aflevering.

 

Hoe het ooit begon


1994….het jaar waarin het allemaal begon. Ad Bouw startte zijn eerste meubelzaak nabij het centrum van Uden. Vanuit de liefde voor interieur kregen de mooiste meubels een plekje in de showroom. Een showroom die al gauw verbouwd moest worden om mee te kunnen groeien met het succes van zijn visie. Ad geloofde dat hij zijn klanten het beste aan zich kon binden met de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. En om die kwaliteit te borgen, houdt Ad graag de touwtjes in eigen handen. Niet alleen stelt de familie Bouw de ruime collectie zorgvuldig samen, maar zorgen ze samen met hun team ook voor maatwerkmontage en bezorging. Zo houden ze in alle stappen van het proces grip op de kwaliteit. Dit zorgt tot op de dag van vandaag voor vele tevreden klanten.

De eerste verhuizing


In 2010 opent Ad Bouw na een maandenlange verbouwing een nieuwe woonwinkel met een nog betere zichtlocatie, hemelsbreed amper 500 meter van de oude winkel vandaan. De nieuwe locatie was een grote sprong vooruit in zowel uitstraling, naamsbekendheid en ruimte. Aan de entree naar het centrum van Uden bouwt Ad Bouw de naamsbekendheid in rap tempo verder uit. Maar na zeven jaren blijkt op deze plek geen verdere uitbreiding mogelijk. In alle stilte zoeken Ad en Ruben naar een geschikte plek in Uden waar ze de uitbreidingsplannen verder kunnen vormgeven.

Ad Bouw anno nu


Onder het motto stilstaan is achteruitgaan, reiken de ambities verder dan de beschikbare ruimte. De stoute schoenen worden aangetrokken en in 2017 wordt een pand aangekocht nabij de woonboulevard van Uden. Een A-locatie met uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. Inmiddels wordt er vanuit een spiksplinternieuwe winkel nabij de woonboulevard in Uden dag in dag uit gewerkt, en is ook de tweede generatie toegetreden met zoon Ruben. Een enorme sprong vooruit voor het familiebedrijf. Nu kan het bedrijf haar ambitie waarmaken om ook van dienst te zijn op het gebied van slapen dankzij een eigentijdse slaapstudio met enkel oer-hollandse merken

Durven anders te zijn


Ondanks het ruime aanbod, blijft de collectie van Ad Bouw overzichtelijk. We gaan mee in trends en innovaties maar kiezen tegelijk heel bewust voor de persoonlijke benadering. Want meubels koop je voor de lange termijn. Zeker met de kwaliteit die wij bieden. Ondanks dat het bedrijf in al die jaren groter is geworden, het persoonlijke karakter van een familiebedrijf blijft. Het is een van de factoren waardoor wij een succesvolle aanbieder van meubelen, stoffering, vloeren en bedden zijn en blijven.

Ons geheim?


Tja, wat is nu het geheim tot succes van de afgelopen 25 jaar? Iedereen streeft naar tevreden klanten maar Ad Bouw streeft naar klanten die graag terug komen. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen, ook nadat de nieuwe bank, het bed, de gordijnen, de vloer of relaxstoel geleverd is. Wij vinden die maximale service en garantie niet meer dan normaal.

Dus kom langs en maak kennis met onze enthousiaste mensen met passie voor inrichten! Sinds de oprichting hebben we een team gecreëerd van deskundige adviseurs. Ervaar die ervaring. Ze hebben hart voor het vak en zetten graag hun kennis en ervaring in om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor u. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Op de koffie?

Na 25 jaar is Ad Bouw in Uden en omgeving uitgegroeid tot een inspirerende, dienstbare en betrouwbare specialist op het gebied van wonen en slapen! We nodigen je graag uit voor een kopje koffie en advies op maat. Bezoek onze nieuwe winkel op de woonboulevard aan de Loopkantstraat 30 in Uden.
Kom op de koffie…