Bij Ad Bouw bent u op het juiste adres voor nieuwe zitmeubelen. Een ruim assortiment eigentijdse, moderne of klassieke banken, fauteuils en leefhoeken. Al onze zitmeubelen zijn te verkrijgen in diverse kleuren, stoffen en maatvoering. Ieder zitmeubel is van hoge kwaliteit. Voor het merendeel van onze banken en hoekbanken hebben wij bijpassende fauteuils.

Geheel naar uwmaat en smaak

Niets is zo persoonlijk als lekker zitten, iedereen heeft namelijk zijn eigen favoriete houding. Kies daarom maatwerk voor uw ideale zit. Lekker zitten begint bij Ad Bouw met een persoonlijk en eerlijk advies.

Of u nu groot of klein bent, wij zorgen ervoor dat de door u gekozen bank, fauteuil of hoekbank perfect aansluit bij uw wensen. Daarnaast heeft u keuze uit een enorme stof- en ledercollectie en kunnen alle zitmeubelen in diverse afmetingen, uitvoeringen en kwaliteiten geleverd worden.

Interieuradvies

Interieuradvies

Wilt u graag langskomen voor persoonlijk advies bij het inrichten van uw woning? Wij nemen graag de tijd om u goed te adviseren, eventueel ook buiten de reguliere openingstijden. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 0413 – 25 69 16
Neem contact