Wat is een PVC-vloer?

Naast fantastische dessins biedt een PVC-vloer ook heel wat praktische voordelen. Onze vloeren zijn kras- en vuilbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluidsisolerend en veel meer. Je hoeft dus niet voorzichtig te zijn en geen uren schoon te maken. Ook de mensen die je over de vloer krijgt – en dat mogen er gerust veel zijn – zullen laaiend enthousiast zijn.
Maar wat is het nu precies een PVC-vloer? Het is geen vinyl en ook geen marmoleum. Een PVC-vloer is opgebouwd uit verschillende lagen.

1. Een beschermende toplaag van PUWat is PVC
De beschermende toplaag van PU beschermt de PVC-vloer tegen vuil, vlekken en krassen en maakt ze gemakkelijk te reinigen. De extra matte glans geeft PVC vloeren hun echt authentieke uitstraling.

 2. De transparante slijtaag
De transparante slijtlaag biedt maximale bescherming tegen slijtage en beschadiging. Voor commerciële toepassingen bieden we PVC-vloeren, die een nog dikkere slijtlaag hebben.

 3. Het decor
De decorlaag is in 300 variëteiten verkrijgbaar. Druktechnieken van topniveau zorgen voor een elegant en buitengewoon realistisch effect.

 4. Een waterdichte, geluiddempende kern
De waterdichte, geluiddempende kern zorgt voor comfort en duurzaamheid. Een PVC-vloer is zodoende ook geschikt voor in uw badkamer of toilet. Daarnaast is vloerverwarming of vloerkoeling geen enkel probleem.

Bezoek showroom
In onze showroom in Uden vindt u een ruime collectie met meer dan 400 PVC vloeren.