Waarom een PVC-vloer een goede keuze is?

 PVC vloeren hebben vele voordelen:

•   Tot wel 15 jaar garantie
•   Duurzaam
•   Vlak
•   Vormvast
•   Slijtvast
•   Kleurecht
•   Onderhoudsvriendelijk
•   Geluidsarm
•   Warmte-isolerend
•   Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

 En wat maakt een PVC-vloer dan uniek in zijn soort?

Minimaal krimpen & uitzetten 
Dankzij ons gepatenteerd systeem met dubbele glasvezellaag garandeert elke vloer een extreem hoge dimensionale stabiliteit.

Garantie
Gewaarborgde kwaliteit, tot 20 jaar garantie. Indoor Air Quality behaalde heel wat internationale certificaten: ISO 9001, ISO 14001, binnenluchtkwaliteit A+, BRE A+.

Natuurlijke look & feel
Natuurlijke aanblik en gevoel dankzij een fris, op de natuur geïnspireerd design en een toegevoegde textuur.

Extra groot dessin 
Extra scherp en extra groot dessin met weinig herhalingen voor een unieke, natuurlijke look. HD zeer scherpe print Heel realistische designs dankzij een unieke printtechniek, scherp tot in de kleinste details. Zo gedetailleerd dat het verschil met echt hout of steen moeilijk te zien valt.

V-groef 
Een natuurlijk resultaat en gevoel dankzij een V-groef op alle zijden.

Protectonite® PU-slijtlaag 
Kras- en slijtvast dankzij onze unieke Protectonite® PU-slijtlaag. Die beschermt de vloer tegen krassen en vuil en garandeert ook dat het dessin in perfecte staat blijft.

…Kies de vloer die bij jou past
Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak en eigentijds of van speels en eigen-zinnig; Met PVC vloeren legt iedereen z’n eigen accent. En hoef je je nergens druk om te maken. Niet om de buren, want je vloer is geluidvriendelijk. Niet om strenge winters of warme zomers, want de vloer neemt de omgevingstemperatuur aan. Niet om je kinderen, je hond of een wijnglas dat omvalt, want ongelukjes veeg je zo met een doekje weg. En al helemaal niet om de levensduur van je vloer. Want een PVC vloer is er op gemaakt om er jaar in jaar uit stralend uit te blijven zien.

Flexibel & Maatvast
Een PVC-vloer tilt elk vertrek naar een hoger niveau. Zodat je bijna zou vergeten dat het ook nog eens een ongelofelijk praktische vloer is. Een vloer die mooi blijft. Omdat-ie maatvast is. Door z’n levensechte uitstraling trekt een PVC vloer als vanzelf alle blikken naar zich toe. Maar op het gebied van onderhoud heb je er gelukkig juist geen omkijken naar.

Want modder, vocht of bureaustoelen: onze onderhoudsarme en oersterke PVC vloeren zijn er niet van onder de indruk. Dankzij hun stevige, slijtvaste toplaag die niet alleen tegen een stootje kan, maar ook tegen water kan. Wat maakt dat je PVC vloeren door het hele huis door kunt leggen. Ook bijvoorbeeld in de keuken of in het toilet.

 

Met een PVC-vloer geef je je huis de sfeer van een industriële loft, een romantisch landhuis of stijlvolle stadvilla mee. Met een vloer waarop geleefd kan worden. Een vloer die – dankzij onze ervaren stoffeerders –  jarenlang strak en mooi ligt.

Bezoek showroom
In onze showroom in Uden vindt u een ruime collectie met meer dan 400 PVC vloeren.

Wij heten je van harte welkom.