Kwaliteit, ervaring, deskundig.

Ad Bouw biedt u alles op het gebied van PVC-vloeren. En dat is veel, heel veel. Duizelingwekkend veel eigenlijk als u al die verschillende vloeren, kleuren, kwaliteiten en dessins komt bekijken. Gelukkig kunnen wij u de keuze een stuk makkelijker maken. Door vooraf door te spreken wat bij u past en rekening te houden met uw budget. Daarnaast proberen we altijd net dat stapje extra voor u te zetten en durven we ook onze eigen mening te geven zodat u altijd kunt rekenen op deskundig maar bovenal eerlijk advies.Waar u bij ons op altijd op kunt rekenen:

1. Een eerlijk advies. Daar begint het mee bij Ad Bouw!

Bij Ad Bouw denken we graag met u mee. We weten als geen ander wat er te koop is, maar ook hoe het zich in de praktijk houdt. Daarom dragen we slimme oplossingen aan of voordelige alternatieven. Adviseren we, wat in jouw situatie het beste is. En welke ondervloer of afwerking daarbij past. Dat is advies waar je wat aan hebt!

2. Alles wordt tot in de puntjes voor je verzorgd

Bij Ad Bouw nemen we alle zorgen uit handen bij het realiseren van je nieuwe PVC-vloer. Zo komen wij
indien nodig vooraf de huidige vloer inspecteren en meten we alles keurig in. We maken duidelijke afspraken over de legdatum van de nieuwe vloer en over de oplevering. En kunnen we zelfs ook de plinten verzorgen. Tot slot nemen onze stoffeerders uiteraard ook al het afval mee, wel zo prettig!

3. Wij bieden je uitgebreide garanties

Kwaliteit en vakmanschap zorgen ervoor dat je jarenlang van je aanschaf kunt genieten. Dat krijg je van ons zwart op wit. En mocht er onverhoopt door een ongelukje iets hersteld moeten worden, dan helpen we je vanzelfsprekend ook. Op alle pvc-vloeren van Ad Bouw ontvang je namelijk minimaal 10 jaar garantie, oplopend tot wel 20 jaar garantie!

4. Een heldere offerte & een eerlijke prijs

Vooraf weten waar je aan toe bent, dat geeft een goed gevoel. Dus krijg je van ons een uitgebreide offerte, waarin alles meegenomen is. En de prijs? Die valt reuze mee. Dankzij het gezamenlijk scherp inkopen binnen een inkoopcombinatie en daarnaast door ons voordelige huismerk Binnen!

 5. ´n hecht familiebedrijf

Als u kiest voor Ad Bouw kiest u voor een vertrouwde naam in de regio.
We hebben een goede naam opgebouwd op het gebied van meubelen, stoffering en projectinrichting. Op de eerste plaats door het leveren van een goede kwaliteit, maar ook door ons persoonlijke karakter. Dat is een van de redenen dat ook bestaande klanten steeds opnieuw kiezen voor ons.