Met bijna 25 jaar ervaring op het gebied van meubelen, slapen, gordijnen, raamdecoratie en vloeren ben je bij Ad Bouw aan het juiste adres. Wij staan dagelijks klaar om je te voorzien van het beste advies. Heb je vragen over hoe je een kamer in je huis het beste ruimtelijk in kan richten? Wij helpen je graag op weg.

Gratis advies voor raam en vloer

Wij adviseren en inspireren je graag in onze winkel en zijn benieuwd naar jouw woonwensen. Vind je het kiezen van nieuwe raamdecoratie of vloer een lastige keuze? Dan helpen wij je daar graag bij. We geven je tips, luisteren naar je wensen en kunnen desgewenst op verzoek een moodboard maken, waarvan wij denken dat jij je daar helemaal in thuis voelt.

 

Interieuradvies

Interieuradvies

Heb je verhuis- of verbouwplannen? Wil je een nieuwe kleur op de muur, gecombineerd met een eyecatcher van een fauteuil? Of ben je op zoek bent naar een frisse restyle of een complete vernieuwing van je interieur? Dan is het mogelijk dat we bij je  thuis komen. We inventarisen je woonwensen en we kijken naar jouw interieur als totaal. Daarna maken we op verzoek, kosteloos en vrijblijvend, een interieurplan met bijpassend Ad Bouw moodboard.
Maak een afspraak

Wil je ook een interieur waar jij je in thuis voelt?

Bij Ad Bouw gaan we echt samen aan de slag. Geen reden tot haast, wij maken tijd voor je vrij. Samen bekijken we ons ruime aanbod, de verschillende merken en stijlen. Zo leren wij je smaak en je wensen kennen. We brengen graag een persoonlijk advies uit. Passend bij de rest van je interieur en je stijl. Eventueel met kleuradvies.