binnen kijken bij banner

Inspiratie nodig? Hieronder tonen wij u een aantal opgeleverde projecten welke samen met onze klanten tot stand zijn gekomen. Van een tijdloos interieur tot een sfeervolle serre. Wilt u ook advies voor uw woonkamer, keuken of werkplek? Bezoek dan eens onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Fam. Bieschenbos | Nistelrode
Een landelijk gelegen boerderij midden in de natuur tussen Nistelrode en Heesch. Al jaren woont de familie Bieschenbosch al op deze woonplek tot dat het begin dit jaar eens tijd werd voor frisse wind door het interieur. Om het landelijke gevoel te versterken werd er op advies van Ad Bouw gekozen voor op maat gemaakte vouwgordijnen door ons gordijnatelier met een Artelux inbetweenstof met een linnen-achtige uitstraling. Daarbij gecombineerd gordijnstof Jurre, ook van Artelux gehangen aan mooie railroedes. De zachte tinten zorgen ervoor dat het geheel een rustig maar stijlvolle sfeer geven.

1ee4b77c9d4ab5357bb7c64cb08ed18f

Fam. van der Heijden | Erp
Een tijdloze en licht moderne uitstraling was het uitgangspunt bij de stoffering van deze nieuwbouwwoning. Het woonhuis wordt gekenmerkt door een eigentijdse uitstraling door onder andere de betonnen vloer en de hoge plafondhoogte van de woonkamer. De bewoners kozen uiteindelijk voor de stoere Taft-gordijnstof Sterling XL van Interplan. De combinatie met een robuuste RVS railroede van Interstil  en de “oversized” confectie waarbij de gordijnen licht op de grond rusten zorgen ervoor dat het geheel een moderne en eigentijdse uitstraling heeft gekregen.

banner kelly

Fam. Janssen | Boekel
Een bestaande woning een volledige make-over geven, dat was de wens van de familie Janssen uit Boekel. Bij Ad Bouw werd het gehele nieuwe interieur aangeschaft; van vloer tot verlichting. De gordijnen werden afgestemd op de nieuwe meubelen en de vloer. Voor de gordijnen is gekozen voor de stof Jurre van Artelux. Een stof met ruim 15% linnen erin verwerkt, waardoor een hele natuurlijke uitstraling wordt bereikt. Deze combinatie met de moderne banken creëert een tijdloos geheel. Ook hier hebben we gekozen voor Interstil RVS-railroedes voor de extra finishing touch.

Strik - Grave

Fam. Strik | Grave
Voor de inrichting van hun nieuwe patio-woning bezocht de familie Strik de showroom in Uden. In eerste instantie hadden Perry en Agnes het idee opgepakt om te gaan voor vouwgordijnen. Totdat ze de grote collectie inbetweens bij Ad Bouw ontdekte. “De keuze bij Ad Bouw is echt enorm!” aldus Agnes. We hebben samen met Ruben gezocht naar passende inbetweens voor onze leefkeuken. Enerzijds de geborgenheid voor een aangenaam gevoel en anderzijds de openheid met de relatie tot de fraaie nieuw aangelegde tuin. Uiteindelijk is er gekozen voor de stof Inoxio van Kobe, geconfectioneerd met vlinderplooien.

Gordijnen_Villa_0

Fam. Langenhuizen | Oss
De familie Langenhuizen had al meer dan 10 jaar zonwering hangen in de serre van hun vrijstaande woning in Oss. Het was tijd voor iets anders, maar wat? Bij Ad Bouw in Uden ontdekte ze een groot assortiment aan gordijnen, inbetweens en vitrage. “De collectie is echt heel uitgebreid, ze hebben goede ideeën en het advies was top!” aldus Marjorie Langenhuizen. Marjorie zocht lang naar een oplossing, wat moet je hangen in een serre waar je toch veel te maken hebt met zonlicht maar waar je ook optimaal wilt kunnen genieten van het uitzicht op de tuin? Ze kozen uiteindelijk voor een inbetween van Livingstone, geconfectioneerd met een Wave-plooi. “Het resultaat is zo mooi geworden!” aldus een enthousiaste Marjorie. De serre lijkt veel hoger en ruimer geworden, een dikke 10.

Janssen - Boekel

Fam. van de Elzen | Uden
Voor hun nieuwbouw-woning vond de familie van de Elzen bij Ad Bouw een combinatie tussen eigentijdse meubelen en een robuuste look&feel. Bij deze robuuste Vintage uitstraling kozen zij voor een juist extra rustige uitstraling van de gordijnen. Uiteindelijk is er gekozen voor Inbetweens van Ado met een lichte transparantie waardoor dit een zeer knusse sfeer in de woonkamer geeft. Hier is gekozen voor vlinderplooi confectie.

20131214_Ad_Bouw-1144