Beste woonliefhebber, ⁠⠀

Het raakt ons in ons woonhart dat wij vanaf dinsdag 15 december de deuren van onze woonwinkel moeten sluiten. Evengoed begrijpen we de noodzaak en nemen onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze medewerkers, bezoekers en klanten.

Wij begrijpen dat veel klanten met diverse vragen zitten, wij vragen je vriendelijk om zoveel mogelijk vragen per email aan ons te stellen op emailadres info@adbouw.nl. Wij beantwoorden ze dan zo snel mogelijk.

1. ONZE WINKEL IS GESLOTEN

 Op dit moment is het helaas niet mogelijk woon- en slaapwinkel Ad Bouw in Uden te bezoeken. Op last van de overheid zijn alle niet essentiële zaken gesloten tot ten minste dinsdag 9 februari 2021.

2. BEZORGING AAN HUIS

Reeds geplaatste bestellingen blijven we wel bezorgen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit en we volgen nauwgezet de aangescherpte RIVM richtlijnen:

  • Geef de bezorger extra veel ruimte tijdens de bezorging (minimaal 3 meter);
  • Bezorgers met (lichte) klachten blijven thuis, we vragen jou bij (lichte) klachten of twijfel de bezorgafspraak te verzetten naar een ander moment;
  • We treffen extra hygiënische maatregelen voor onze bezorgers;
  • Onze collega’s dragen bij levering van de meubels een mondkapje;
  • Betalen is nog steeds mogelijk per bankoverschrijving, pin of contante betaling.
  • We ontsmetten na elke pinbetaling de pinautomaat;
  • Gebruik je eigen pen bij het aftekenen van de afleverbon.

We zorgen zo goed als wij kunnen voor jouw en onze veiligheid. Wanneer u nog een levering van ons gaat ontvangen wenst het hele team van Ad Bouw je veel plezier met je nieuwe aankoop!

We wensen je ondanks alles, toch warme feestdagen en laten we er met zijn allen een gezond en gelukkig 2021 van maken.

Met een warme groet,

Familie Bouw
& medewerkers