Voordelen | Waarom u voor Ad Bouw kiest?

extra-Zagota-in-LSB-566-corner-topvieuwDat is heel eenvoudig: de voordelen liegen er niet om. Bij Ad Bouw vindt u namelijk niet alleen een mooie collectie meubelen, vloeren, gordijnen en relaxstoelen, maar bent u ook verzekerd van een hoge kwaliteit en staan wij altijd voor u klaar.

Kortom: Waarom uw aankoop bij Ad Bouw 100% vertrouwd is?

Lijntjes

1| Deskundig Advies
Voor een goed en eerlijk interieuradvies moet u bij Ad Bouw zijn! Wij helpen u graag bij het inrichten van uw woonkamer, kantoor of complete woning. Wij weten als geen ander hoe leuk, maar ook hoe uitdagend het kan zijn om met materialen, kleuren en stijlen aan de slag te gaan. Van kleurencombinaties tot het uitzoeken van  comfortabele meubels of nieuwe gordijnen, bij Ad Bouw bent u hiervoor aan het juiste adres.

Lijntjes

2 | Tot wel 20 jaar garantie
Bij Ad Bouw ontvangt u tot wel 20 jaar garantie op uw nieuwe aankoop. Daardoor bent u jarenlang verzekert van kwaliteit en service. Wij garanderen u een uitstekende kwaliteit van uw nieuwe aankoop. Nieuwe gordijnen, pvc-vloer of zitmeubelen: u kunt altijd vertrouwen op de zekerheid van een hecht familiebedrijf waarbij service en kwaliteit hand in hand gaan.

Lijntjes

3 | Grote collectie
Wij willen u graag iets kunnen bieden. Daarom vindt u bij Ad Bouw een groot assortiment banken, fauteuils, relaxfauteuils en woonprogramma’s in diverse stijlen. Daarnaast een groot assortiment vloeren, gordijnen en raamdecoratie om uw interieur compleet te maken. En krijgt u niet gevonden waar u naar op zoek bent? Onze vakmensen zorgen ervoor dat het voor uw wordt gerealiseerd. En wat nog veel mooier is: zij doen dit met veel liefde en plezier!

Lijntjes

4 | Geen aanbetaling
Bij veel andere CBW-erkende zaken bent u verplicht tot een aanbetaling op het moment van aanschaf. Bij Ad Bouw niet! Waarom niet? Wij zorgen er eerst voor dat u helemaal tevreden bent. Dat is voor u 100% vertrouwd, en daarmee garanderen wij u een perfect eindresultaat.

Lijntjes

5 | Maatwerk is altijd mogelijk
Wij kunnen altijd alles naar uw wens laten maken. Wilt u een andere kleur, een andere afmeting of een ander ontwerp? Bij Ad Bouw zorgen we ervoor dat alles helemaal naar uw maat en smaak wordt samengesteld.  Niet voor niets geldt dan ook: altijd meer aandacht voor uw (nieuwe) interieur.

Lijntjes

6 | ’n hecht familiebedrijf
Als u kiest voor Ad Bouw kiest u voor een vertrouwde naam in de regio. We hebben een goede naam opgebouwd op het gebied van meubelen, stoffering en projectinrichting. Op de eerste plaats door het leveren van een goede kwaliteit, maar ook door ons persoonlijke karakter. Dat is een van de redenen dat ook bestaande klanten steeds opnieuw kiezen voor Ad Bouw.

Lijntjes

Naamloos2