Interieuradvies

Advies op maat

InterieurschetsUw woning is de plek waar u zich thuis wilt voelen. Waar u wilt genieten, ontspannen. Een plek waar u trots op bent. Waar de zitmeubelen, het interieur, de vloer, en de ramen goed op elkaar zijn afgestemd. De plek waar de adviseurs van Ad Bouw u een comfortabel en advies over kunnen geven. Zij geven u een eerlijk advies wat voldoet aan uw wensen, situatie en budget. Graag komen we dan ook bij u thuis om een advies te geven, hoe ook uw woonwensen kunt realiseren.

 Naast alle bekende merken voeren wij een eigen huismerk collectie: Livingstone. Een schitterende collectie aantrekkelijk geprijsde gordijnen, zonwering, pvc-vloeren, tapijt en vloerkleden speciaal geselecteerd door ons voor u geselecteerd. Hiermee bent u ervan verzekerd dat we samen  met u de ideale woninginrichting voor uw situatie en wensen realiseren.

Bezoek op afspraak

Wij willen u graag helpen bij het inrichten van uw woning. Wij weten hoe spannend, maar ook hoe uitdagend het kan zijn om zelf aan de verbouwing of restyling van uw woning aan de slag te gaan. Van kleurencombinaties tot het uitzoeken van de perfecte meubels en stoffering, wij weten hier alles van.

Onze interieuradviseurs zullen u adviseren hoe u het beste gebruik kunt maken van uw ruimte, een gezellige sfeer kunt creëren en tot slot zullen zij u helpen u om uw eigen woonstijl te ontdekken. Bij Ad Bouw zult u zelf het persoonlijk interieuradvies op maat ervaren bij een bezoek aan de showroom.

Heeft u er zin in? Wij staan in de showroom graag voor u klaar.

Ook buiten onze openingstijden nemen wij graag de tijd om u goed te adviseren. Neem hiervoor contact met ons per telefoon of email. Onder het genot van een lekker kopje koffie kunnen we dan uw woonwensen doornemen.

Interieuradvies cadeau geven?

Wilt u iemand gratis interieuradvies aanbieden? Via AdBouw kunt u interieuradvies cadeau geven.

  • Maak vrijblijvend een afspraak voor advies

Maak vrijblijvend een afspraak voor advies

(meer…)

lees meer